Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Націоналісти анонсували блокування російських виборів в Україні

Четвер, 8 березня 2018, 11:32
Націоналісти анонсували блокування російських виборів в Україні

Представники ВО "Свобода", "Правого сектору" та Нацкорпусу блокуватимуть російські дипломатичні установи на території України у день проведення виборів президента РФ - 18 березня

Про це йдеться у повідомленні, яке 8 березня розповсюдила прес-служба ВО "Свобода". 

За повідомленням ВО, блокування планують розпочати біля всіх дипустанов РФ в Україні з 8 ранку - початку роботи виборчих дільниць, яке триватиме до їхнього закриття (завершення голосування). 

"У дипломатичних представництвах держави-агресора в Україні - у Києві, Харкові, Одесі та Львові - з 8:00 до 20:00 Москва планує провести голосування, а люди з паспортами РФ, які тимчасово перебувають в Україні, - взяти участь у цьому фарсі. Кремль проводитиме так звані вибори свого президента також на території анексованого Криму та окупованого Донбасу.  Кремлівських виборців чекатимуть заблоковані будівлі та "коридор ганьби", - заявили у "Свободі". 

Як відомо, 18 березня у Росії відбудуться президентські вибори.  Чинний президент РФ Володимир Путін планує проголосувати у анексованому Криму, для цього незаконно відвідавши півострів. 

Постпред України при Раді Європи Дмитро Кулеба вважає, що вибори президента РФ в окупованому Криму не будуть визнані міжнародним співтовариством.  

У МЗС України пообіцяли серйозно реагувати на проведення президентських виборів РФ в окупованому нею Криму.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...