Суд перевірить на корупцію нардепа від БПП і трьох посадовців ГПУ

П'ятниця, 13 липня 2018, 16:46

Нацагентство із запобігання корупції направило до суду адмінпротоколи щодо проблем з деклараціями народного депутата з фракції БПП та трьох посадовців Генпрокуратури.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

Зазначається, що протоколи складено стосовно нардепа Давида Макар’яна, головного спеціаліста-психолога Департаменту спеціальних розслідувань ГПУ Ксенії Бабич, головного спеціаліста Департаменту міжнародно-правового співробітництва ГПУ Ірини Желудової та колишнього старшого прокурора Головного управління міжнародно-правових зв’язків та європейської інтеграції Родіона Костенка.

За даними агентства, перевірка декларації за 2016 рік Макар’яна показала, що він недостовірно вказав вартість свого нежитлового приміщення у Миколаєві та не вказав, що є власником ТОВ "Гранд-Авто-Нік".

"Загалом встановлено відображення у декларації посадовця недостовірних відомостей на суму 209 996 грн", - йдеться в повідомленні.

У НАЗК кажуть, що протоколи стосовно посадовців Генпрокуратури складено через порушення строків подання декларацій за 2017 рік.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News