Головні новини дня – за 60 секунд

Четвер, 19 липня 2018, 21:55

Ситник і Холодницький продовжують сваритися, в офіс "Комуністичної партії України" прийшла поліція, Трамп хоче знову зустрітися з Путіним - новини, які обговорювали 19 липня.

Про НАБУ та САП. Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник скерував до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів заперечення на висновок, який рекомендує обмежитися доганою керівнику Спеціалізованої антикорупціної прокуратури Назару Холодницькому.

А Холодницький дорікнув Ситнику, що той погано знає законодавство.

Про обшуки у Симоненка. Лідер забороненої "Комуністичної партії України" Петро Симоненко заявляє про проведення кіберполіцією обшуку в столичному офісі партії з метою закриття партійного сайту.

У Нацполіції заявили, що правоохоронці попередньо встановили ІП адресу і місцерозташування ресурсу з доменом kpu.ua, на якому було виявлено факти виготовлення та поширення комуністичної символіки, забороненої українським законодавством.

Про борги Ахметова. Господарський суд Києва не задовольнив заяву компанії "Київенерго" Ріната Ахметова про заміну боржника у справі про заборгованість перед НАК "Нафтогаз України" на комунальне підприємство "Київтеплоенерго".

Про Сенцова. Український політв'язень Олег Сенцов дорікнув владі України і особисто омбудсмену Людмилі Денісовій за те, що вони "закінчили активну кампанію підтримки українських політв'язнів". Про це журналіст "Радіо Свобода" Антон Наумлюк повідомив у Facebook із посиланням на російського адвоката Дмитра Дінзе.

Про Путіна та НАТО. Москва буде пропорційно реагувати на агресивні кроки НАТО, що представляють пряму загрозу для Росії, заявив Володимир Путін.

Він зазначив, що "колегам, які грають на загострення" і прагнуть включити Україну або Грузію до Північноатлантичного альянсу, "слід подумати про можливі наслідки такої безвідповідальної політики".

Про Трампа. Президент США Дональд Трамп сподівається на другу зустріч з російським колегою Владіміром Путіним для реалізації питань, які вони обговорювали в Гельсінкі.

Про погоду. У найближчі дні у країні знову очікуються дощі та грози.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування