Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Холодницький послав Ситника "вчити матчастину"

Четвер, 19 липня 2018, 17:33
Холодницький послав Ситника вчити матчастину

Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький дорікнув директору Національного антикорбюро Артему Ситнику, що той погано знає законодавство.

Про це він сказав у коментарі "Українській правді".

"Пану Ситнику варто роз’яснити, що законодавство не передбачає такого елементу, як заперечення на висновок члена КДКП", - заявив голова САП.

Так він прокоментував вимогу Ситника до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів звільнити Холодницького, а не просто робити йому догану.

"Рекомендую директору НАБУ повчити матчастину", - додав керівник Антикорупційної прокуратури.

Як повідомлялося, директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник скерував до КДКП заперечення на висновок, який рекомендує обмежитися доганою Холодницькому.

У підготовленому, але ще не ухваленому висновку комісії прокурорів щодо керівника САП Назара Холодницького рекомендується накласти на нього догану та не звільняти.

Активісти обурились, що комісія прокурорів збирається пожаліти Холодницького.

30 березня генпрокурор Юрій Луценко попросив Квалифікаційно-дисциплінарну комісію прокурорів розглянути зняття з посади керівника САП.

Читайте також: Злочин без кари. Висновок у справі Холодницького та Пішов у напад. Як Холодницький захищатиметься від Ситника з Луценком

Роман Кравець, УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування