Сили ООС дали гарантії "тиші" для ремонту ЛЕП в районі Торецька

Субота, 21 липня 2018, 23:37

Українська сторона надала гарантії дотримання режиму тиші 14-31 липня з метою забезпечення проведення аварійно-відновлювальних робіт в районах населених пунктів Торецьк, Новгородське та Неліпівка.

Про це повідомляє Українська сторона СЦКК на сторінці Операції об'єднаних сил.

У повідомленні зазначається, що ще 9 липня до командування ОТУ "Північ" надійшло звернення Донецької ОДА та ПАТ "ДТЕК Донецькобленерго" з проханням забезпечити можливість проведення аварійно-відновлювальних робіт на лінії електропередач ВЛ 35кВ "Центральна – Фенольна", яка зазнала ушкоджень від обстрілів з боку збройних формувань РФ, внаслідок чого були знеструмлені декілька населених пунктів та об’єктів промисловості.

Оперативно відновити ушкоджену ділянку лінії електропередач працівникам не дозволяли ризик потрапити під вогонь збройних формувань РФ, а також наявність боєприпасів, що не розірвались та замінованих ділянок на трасі проходження цієї ЛЕП.

"З метою забезпечення проведення аварійно-відновлювальних робіт в районах населених пунктів Торецьк, Новгородське та Неліпівка командування ОТУ "Північ" надало гарантії дотримання режиму припинення вогню (у разі дотримання режиму припинення вогню представниками збройних формувань та окупаційної адміністрації РФ у Донецькій та Луганській області) у період з 14 до 31 липня 2018 р щодня з 12.00 год. до 16.00 год", - заявили в СЦКК.

До вказаних районів було забезпечено допуск ремонтної бригади ПАТ "ДТЕК Донецькобленерго", представників СММ ОБСЄ та групи піротехнічного підрозділу ГУ ДСНС України в Донецькій області.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...