Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини дня – за 60 секунд

Понеділок, 23 липня 2018, 21:02

Порошенко ветував закон про кримінальну відповідальність за контрабанду лісу, в Уряді дорікнули Усика за бій в Росії, в Греції затримано понад 100 українців - новини, які обговорювали 23 липня.

Про контрабанду лісу. Президент Петро Порошенко ветував закон, який передбачає обмеження річного обсягу заготівлі необроблених лісоматеріалів 25 млн кубометрів на час дії мораторію на експорт необроблених лісоматеріалів і введення кримінальної відповідальності за контрабанду лісу.

У прес-службі президента заявили, що Порошенко підтримує посилення кримінальної відповідальності за контрабанду лісу, однак проти лобістських схем, які порушують умови ЗВТ з ЄС.

Про українців у Греції. Грецькі правоохоронні органи затримали понад сотню українських моряків через те, що їх змушували переправляти нелегальних мігрантів до Європи.

Про перемогу Усика. Уніч на 22 липня український боксер Олександр Усик у Москві здолав росіянина Мурата Гассієва. Він став переможцем фінальної суперсерії з боксу у важкій вазі, завоювавши титул абсолютного чемпіона світу.

А віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко вважає, що через виступи українських спортсменів у Росії важко доводити світові агресію останньої.

Про ДТП на Житомирщині. Четверо людей, серед яких 2 дітей, які потрапили у ДТП на Житомирщині, стабільно важкі, одну з постраждалих уже виписали з лікарні.

Крім того, Корольовський районний суд Житомира відправив під домашній арешт на 60 діб власника маршрутки, яка потрапила у смертельну ДТП.

Про справу Ноздровської. Прокуратура змінила раніше повідомлену підозру Юрію Россошанському, якого звинувачують у вбивстві на початку року правозахисниці Ірини Ноздровської.

Про Крим. Прокуратура Автономної Республіки Крим перевіряє причетність усіх держслужбовців півострова до вчинення державної зради.

Про Трампа. Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп запевняє, що обговорював із президентом Росії Володимиром Путіним вигідні для обох країн варіанти розвитку подій.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування