Грановський: У Ситника немає підстав відмовлятись від зустрічі з Порошенком

Вівторок, 24 липня 2018, 11:23

Народний депутат від БПП Олександр Грановський вважає нормальним явищем зустрічі президента Петра Порошенка з керівниками антикорупційних органів.

Так в інтерв’ю "Українській правді" він прокоментував нічну зустріч Петра Порошенка з головою Національного антикорупційного бюро Артемом Ситником, яку зафіксували журналісти програми "Схеми".

"Усі, хто зараз намагається коментувати цю історію, пробують знайти в ній підвох, раптом він там є. Але давайте подивимося на ситуацію тверезо. Чи може президент запропонувати будь-якому чиновнику, в тому числі директору НАБУ, зустрітись і поговорити? У першу чергу про те, чим самому НАБУ допомогти. Я думаю, що може", – вважає Грановський.

При цьому на думку депутата, керівник НАБУ у такій ситуації відмовлятись від зустрічі не повинен.

"Я не бачу ніяких підстав, які б його змусили це зробити. Чому він не може зустрітись з президентом, якщо, звісно, така зустріч і правда була?" – додає водночас нардеп.

Що ж до можливої своєї участі в цій зустрічі Грановський відповів наступним чином:

"Я чув коментар з цього приводу пана Ситника (директор НАБУ визнав факт зустрічі з президентом, але заперечив участь у ній Грановського – УП). Мені до нього додати нічого. Все інше – тільки припущення журналістів, і щодо авто, і щодо будинків.

На уточнююче запитання, нардеп відповів ухильно.

"Давайте так. Я дуже люблю програму "Схеми", постійно її дивлюсь і вважаю досить інформативною. Але, юридично, що зафіксували журналісти? Машини, якими хтось користується. А може, ними користується і хтось інший? Фактом були машини, а все інше – інтерпретації і домисли. Про те, хто був на тій зустрічі, можуть знати точно лише ті, хто на ній був", – каже нардеп.

На запитання, чи правда, що Грановський користується маєтком по сусідству від Порошенка, нардеп відповів: "Ні. Абсолютна неправда".

Більше про те, як часто депутат Грановський бачить президента і що для нього робить, читайте в інтерв'ю "Українській правді" "Олександр Грановський: У нас з президентом не такі стосунки, щоб він казав "Саша, зроби"

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування