Грановський каже, що нікого не лобіював у ДБР – не цікаво

Вівторок, 24 липня 2018, 12:05

Народний депутат від БПП Олександр Грановський стверджує, що не причетний до призначення керівників Державного бюро розслідувань.

Так в інтерв’ю "Українській правді" депутат прокоментував нібито свою відповідальність за добір кадрів у президентську "квоту" ДБР.

"Я читав, що я, мовляв, "відповідаю", "лобіюю", "призначаю". Я нікого нікуди не призначав. По-перше, згаданих вами людей ще тільки рекомендували на призначення, а по-друге – я їх не знаю, не знайомий, не перетинався", – заявив Грановський.

Депутат наголосив, що йому "не цікава взагалі вся ця історія".

Він також заперечив те, що лобіював призначення у ДБР Олега Дейнеги, чию кандидатуру комісія затвердила на посаду голови територіального управління у Миколаєві.

"Та я його взагалі в очі ніколи не бачив", – сказав Грановський.

Як раніше повідомляла УП, Олег Дейнега був помічником заступника генерального прокурора Олега Заліска, він нібито був креатурою Грановського.

Останнього називають негласним куратором судової системи від президента.

Більше про те, як часто депутат Грановський бачить президента і що для нього робить, читайте в інтерв'ю "Українській правді" "Олександр Грановський: У нас з президентом не такі стосунки, щоб він казав "Саша, зроби"

18 липня конкурсна комісія відібрала 27 кандидатів на керівні посади Державного бюро розслідувань.

Перед цим в розпорядження "Української правди" потрапив список із 15 заздалегідь затверджених кандидатів на посади, нардеп Сергій Лещенко назвав ще 6 нових прізвищ.

Результати відкритого голосування комісії підтвердили призначення більше половини посадовців зі списку, опублікованого УП.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування