Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини дня – за 60 секунд

Вівторок, 24 липня 2018, 21:10

У Києва можуть виникнути проблеми з підготовкою до зими, Полторак позбавив полковника з Одеси всіх звань і заявив про зраду, Савченко не пройшла поліграф - новини, які обговорювали 24 липня.

Про підготовку до зими. Відсутність необхідних коштів у статутному капіталі "Київтеплоенерго" значно ускладнює процес підготовки до опалювального сезону, закупівлі техніки й енергоносіїв, виконання завдань із ремонту та модернізації теплових мереж.

Про звільнення. Міністр оборони Степан Полторак позбавив усіх військових звань начальника 46-го Об'єднаного центру забезпечення Збройних сил в Одесі Євгена Короля через виявлені зловживання.

Міністр повідомив, що передав документи військовому прокурору особисто з проханням розпочати кримінальне провадження за фактом незадовільного ставлення до своїх службових обов'язків і за фактом збитків, завданих складу.

Про Савченко. Нардеп Надія Савченко, обвинувачена у підготовці терактів і повалення держаної влади, не пройшла заплановану на 24 липня психофізіологічну експертизу на поліграфі.

Про отруєння. Причиною масового отруєння дітей у літньому таборі "Орлятко" в Донецькій області стали борщ, вівсянка і брудні руки кухаря.

Про події. Залізничники розслідують інцидент із пасажирським поїздом на станції Пологи, в результаті якого постраждали 26 пасажирів.

Про ДТП. За півроку з вини п’яних водіїв в Україні сталося понад дві тисячі ДТП, із них понад 340 – із потерпілими.

Про батька Арбузова. Суд зняв арешт з будинку та земельних ділянок батька екс-голови Національного банку та екс-віце-прем'єра Сергія Арбузова.

Про словацьких депутатів. Група словацьких депутатів наполягає на своїх планах відвідати окупований Крим попри попередження посла України Юрія Мушки, що це буде порушенням українських законів.

Про справу Найєма. Азейрбаджан відмовив в екстрадиції Магомеда-Аміна Саітова, четвертого підозрюваного в нападі на народного депутата від БПП Мустафу Найєма.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування