Холодницький: Тепер не матюкаюсь, коли рюкзаки та інші справи закривають

Четвер, 26 липня 2018, 15:52

Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький вирішить, чи оскаржуватиме догану від кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів після того, як ознайомиться з текстом рішення.

Про це він сказав у коментарі "Українській правді" в четвер.

"Прочитаю  і вирішу чи оскаржуватиму", – зазначив Холодницький.

"КДКП так і не встановила "зливів" чи іншого, а лише порушення етики. І це в принципі справедливо", – говорить також очільник САП.

"Тепер я не матюкаюсь, коли рюкзаки та інші справи закривають. А просто літературно всім дякуватиму", – додав Холодницький.

Також на засіданні КДКП головний спеціалізований прокурор зазначив, що у підлеглих уже перепросив за свої слова і висловив готовність вибачитися перед усіма, хто почувається ображеним:

 "З приводу етики, можу погодитися, коли в тебе 6 відділів і кожен приходить зі своїми емоціями в 10-11 годині вечора, іноді беруть верх емоції, слова вживались іноді не літературні, я перед всіма вибачився".

"Якщо я, дійсно, допустив не літературні вислови, я готовий нести за це відповідальність і я вибачусь перед кожним, кого образив нелітературними словами", – зазначив Холодницький.

26 липня комісія прокурорів вирішила притягнути до дисциплінарної відповідальності та накласти на Холодницького стягнення у вигляді догани.

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник висловив невдоволення цим рішенням і заявив, що оскаржить рішення КДКП про догану Холодницькому та наполягатиме на звільненні.

Роман Кравець, Альона Мазуренко, Валентина Романенко, УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування