Коен заявив, що Трамп знав заздалегідь про зустріч сина з росіянами в 2016 році

П'ятниця, 27 липня 2018, 07:44

Колишній особистий адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен заявив, що Трамп заздалегідь знав про зустріч в 2016 році в Трамп-тауері, коли росіяни обіцяли передати компромат на Гілларі Клінтон.

Про це повідомив телеканал CNN, пише Reuters.

Телеканал, посилаючись на неназвані джерела, заявив, що Коен готовий повторити це твердження для спеціального радника ФБР Роберта Мюллера, який розслідує втручання РФ у вибори в США і можливу змову виборчої кампанії Трампа з росіянами.

Агентству не вдалося отримати коментар від Коена. Його адвокат відмовився від коментарів.

У Мюллера також ситуацію не коментують.

Адвокат Трампа Руді Джуліані заявив, що Коену не можна вірити.

Прокуратура Нью-Йорка розслідує можливе податкове шахрайство і причетність Коена до виплат жінкам, щоб запобігти небажаним повідомленням про Трампа перед виборами в 2016 році.

Коену були пред'явлені звинувачення.

Нагадаємо, зустріч у Нью-Йорку Весельницької з Дональдом Трампом-молодшим і іншими високопоставленими посадовими особами кампанії Трампа, що відбулася в червні 2016 року, стала частиною розслідування втручання РФ в президентські вибори в США.

Син президента США, коментуючи цю зустріч, заявив, що погодився зустрітися з російським адвокатом Весельницькою, тому що вона обіцяла передати компромат на Гілларі Клінтон. Але, за його словами, насправді вона не дала якої-небудь важливої ​​інформації.

Сам Президент США Дональд Трамп заявив, що не знав про зустріч свого сина з Весельницькою.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...