Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини дня – за 60 секунд

П'ятниця, 27 липня 2018, 21:17

НАБУ завершило розслідування "газової справи" Онищенка, суд скасував штраф Коболєва на 7 млрд грн, в Києві пройшов марш віруючих з нагоди 1030-річчя хрещення Київської Русі – новини, які обговорювали 27 липня.

Про Онищенка. Розслідування стосовно нардепа Олександра Онищенка, підозрюваного в організації корупційної схеми з розкрадання коштів під час видобутку та продажу природного газу, завершено.

За версією слідства, в період з січня 2013 по червень 2016 року члени злочинної організації протиправно заволоділи коштами, отриманими від реалізації газу, в розмірі понад 1,6 мільярда гривень, внаслідок чого "Укргазвидобування" зазнало збитків на більш ніж 740 мільйонів гривень.

Про Коболєва. Подільський районний суд Києва визнав незаконним і скасував рішення Енергетичної митниці ДФС оштрафувати голову правління НАК "Нафтогаз України" Андрія Коболєва на 7 мільярдів гривень.

Про журналістів. Журналіст-розслідувач Денис Бігус повідомив, що за ним і його колегами з Bihus.info уже тиждень стежать співробітники Служби безпеки України.

Про ДТП. Розслідування щодо водія Станіслава Толстошеєва, який 9 січня 2016 року збив на смерть жінку на тротуарі у Києві, досі триває, прокуратура все ще вивчає, чи можна його судити.   

Про вірян. За даними поліції у заході УПЦ Московського патріархату з нагоди 1030-річчя хрещення Київської Русі-України у Києві взяли близько 20 тисяч вірян.

Про митницю. Президент Петро Порошенко повернув до Верховної Ради закон "Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законів України щодо запровадження механізму "єдиного вікна" та оптимізації здійснення контрольних процедур при переміщенні товарів через митний кордон України".

Про кордон. Через контрабанду і мігрантів керівництво Держприкордонслужби вирішило збільшити кількість державної охорони на кордоні на Закарпатті.

Про погоду. Найближчої доби погоду в Україні визначатиме тепла й волога, на сході країни спекотна й суха повітряна маса.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування