Cуд відновив на посаді мера Миколаєва

П'ятниця, 27 липня 2018, 21:32
Cуд відновив на посаді мера Миколаєва

Одеський апеляційний адміністративний суд ухвалив відхилити апеляції депутатів Миколаївської міськради на попереднє рішення суду щодо поновлення на посаді міського голови Олександра Сєнкевича із "Самопомочі".

Про це повідомив депутат міської ради Федір Панченко у Facebook.

"Одеський апеляційний адміністративний суд закрив провадження за апеляційними скаргами депутатів Миколаївської міської ради на рішення суду про поновлення Олександра Сєнкевича на посаді міського голови. Таким чином, він відмовив в задоволенні апеляційних скарг. Вітаю Олександра Сєнкевича з черговою перемогою", - написав депутат.

5 жовтня 2017 року позачергова сесія Миколаївської міськради 5 жовтня визнала незадовільною роботу мера Олександра Сенкевича і достроково припинила його повноваження.

Фракція "Самопоміч" відмовилася брати участь у голосуванні.

"На жаль, коаліція БПП і "Опоблоку", якою вже нікого не здивуєш, проголосувала за зняття Олександра Сенкевича з посади мера", - заявили у політсилі за результатами голосування.

В ухваленні рішення також брали учать депутати політсили "Наш край", яка вважається проектом Банкової.

16 березня 2018 року Центральний суд Миколаєва визнав недійсним рішення міськради про відсторонення від посади мера Олександра Сенкевича.

Читайте також: Радник Порошенка проти мера від "Самопомочі". Чи буде "імпічмент"?

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...