Трамп спростував заяви Коена: про зустріч сина з росіянами у 2016-му нічого не знав

Субота, 28 липня 2018, 09:48

Президент США Дональд Трамп заперечив заяви свого колишнього особистого адвоката Майкла Коена про те, що знав про зустріч представників свого передвиборчого штабу та представників РФ у червні 2016 року.

Про це Трамп заявив у своєму Твіттері.

"Я не знав про те, що була зустріч з моїм сином, Дональдом Трампом-молодшим", - заявив президент США, пише DW.

Напередодні Коен заявив, що Трамп нібито знав про зустріч з росіянами, які надали інформацію для допомоги його передвиборчої кампанії у 2016 році та компромат на Гілларі Клінтон.

Телеканал CNN, посилаючись на неназвані джерела, заявив, що Коен готовий повторити це твердження для спеціального радника ФБР Роберта Мюллера, який розслідує втручання РФ у вибори в США і можливу змову виборчої кампанії Трампа з росіянами.

У Мюллера також ситуацію не коментують. Адвокат Трампа Руді Джуліані заявив, що Коену не можна вірити.

Зустріч у Нью-Йорку Дональда Трампа-молодшого та інших високопоставлених посадових осіб кампанії Трампа з російським адвокатом, який має зв'язки з Кремлем, Наталією Весельницькою відбулася у червні 2016 року, стала частиною розслідування втручання РФ у президентські вибори в США.

Син президента США, коментуючи цю зустріч, заявив, що погодився зустрітися з російським адвокатом Весельницькою, тому що вона обіцяла передати компромат на Гілларі Клінтон. Але, за його словами, насправді вона не дала якої-небудь важливої ​​інформації.

Сам Президент США Дональд Трамп заявив, що не знав про зустріч свого сина з Весельницькою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування