Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вибори: У команді Гриценка будуть Балога, Катеринчук і журналістка

Середа, 12 вересня 2018, 09:35

Лідеру партії "Громадянська позиція" Анатолію Гриценку допомагатимуть іти на вибори нардеп Віктор Балога, лідер "Європейської партії України" Микола Катеринчук та журналіст Христина Бондаренко.

Про це йдеться у статті "Української правди".

Відзначається, що Балога буде керівником виборчого штабу, хоча сам він це наразі демонстративно заперечує.

"У Балоги поки що немає жодної офіційної посади в команді Гриценка. Але на нього вже покладені менеджерські функції – йому доручили запустити виборчий механізм по всій країні. Останні два тижні Балога веде активні переговори з регіональними елітами та підшукує кандидатів в начальники місцевих штабів", - йдеться у статті.

Повідомляється, що наразі Балога проводить співбесіди, в тому числі з представниками партій "Громадянська позиція", "Народний контроль", "Хвиля", "ДемАльянс", "Альтернатива", "Європейська партія України".

Виборчий штаб Гриценка наразі не сформований, тож поки що він проводить засідання "ситуативної кімнати".

На останніх зустрічах ситуативки джерела УП бачили Віктора Балогу, Дениса Каплунова з міні-партії "Альтернатива", політтехнолога Віктора Котигоренка та журналістку Христину Бондаренко.

Раніше УП писала, що Каплунов допомагає Гриценку формувати меседжі для кампанії.

 
Віктор Котигоренко, (працював у політтехнологічній групі покійного Юрія Левенця, якого завжди пов'язували з Сергієм Льовочкіним) почав працювати в команді Гриценка з кінця літа.

За даними джерел УП, політтехнолог займається стратегією кампанії.

Христина Бондаренко офіційно ще не працює на Гриценка, але фактично вже перебрала на себе функції керівника інформаційного напрямку кампанії.

Відзначається, що незабаром до команди Гриценка має приєднатися ще один "політик з минулого" – лідер "Європейської партії України" Микола Катеринчук.

В розмові з кореспондентом УП минулого тижня Катеринчук сказав, що не збирається входити до партії "Громадянська позиція", але планує приєднатися до

платформи "Народна довіра", яку Гриценко створив спільно з нардепом Дмитром Добродомовим.

"Ми плануємо спільно брати участь і на президентських, і на парламентських, і на місцевих виборах", – пояснив Катеринчук.

В "Громадянській позиції" переконують, що лідер "Європейської партії України" вигідний їхньому кандидатові як медійне обличчя, але про те, що ж насправді Катеринчук додасть команді – наразі не кажуть.

Детальніше про команду Гриценка та головні його меседжі на майбутніх виборах читайте у статті УП: "Гриценко і його команда. Хто допомагає лідеру "Громадянської позиції" йти на вибори"

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування