Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовика Ходаковського не випустили з Росії на "вибори "ДНР"

П'ятниця, 21 вересня 2018, 11:36

Російські прикордонники не випустили на територію окупованого Донецька бойовика Олександра Ходаковського, який планував брати участь у виборах ватажка так званої "ДНР".

Про це бойовик заявив на власному Telegram-каналі.

"Зобов'язаний пояснити, чому не зможу взяти участі у виборах ("ДНР"- УП). Вчора вночі при поверненні додому з Росії, на Успенському прикордонному пункті російські прикордонники в невигадливій, але коректній формі пояснили мені, що вони мене не випустять, і що мені потрібно повертатися назад в РФ", - написав він.

За його словами, йому не назвали причини відмови. Ходаковський вважає, що "вона і так зрозуміла".

"Тепер мій статус "тимчасово непропущений", - заявив бойовик і додав, що поки всі, хто побоювався його приходу до влади у "ДНР", можуть спати спокійно.

У той же час, як повідомляє ТАСС, екс-представник бойовиків в Мінську і т.в.о. глави терористичної "ДНР" Денис Пушилін оголосив, що подав документи для реєстрації в якості кандидата на виборах ватажка республіки.

31 серпня російські ЗМІ повідомили про загибель ватажка бойовиків ОРДО Олександра Захарченко в результаті вибуху в ресторані в центрі Донецька.

Так звана "народна рада ДНР" призначила в.о. ватажка замість убитого Захарченко Пушиліна, голову "парламенту".

Також бойовики в терміновому порядку призначили "вибори" на окупованих територіях Донецької та Луганської областей на 11 листопада.

За владу в "ДНР" борються кілька бойовиків, серед них Ходаковський, Олександр Тимофєєв (позивний "Ташкент"), Дмитро Трапезніков і Пушилін, якого називають ставлеником Кремля.

Раніше "Ташкент" і Трапезников теж виїхали в РФ і їм заборонили повертатися в "ДНР".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування