СЦКК: під час обстрілу Майорська поранено місцеву жительку

Неділя, 30 вересня 2018, 13:37
СЦКК: під час обстрілу Майорська поранено місцеву жительку

Внаслідок обстрілу Майорська 28 вересня місцева жителька отримала поранення голови.

Про це повідомляє в неділю українська сторона СЦКК з посиланням на інформацію від представників цивільної адміністрації.

"28 вересня 2018 року близько 18.15 бойовики збройних формувань РФ здійснили обстріл Майорська із застосуванням стрілецької зброї. Внаслідок обстрілу, на вулиці Кільцевій, 10б за місцем свого постійного проживання отримала дотичне кульове поранення голови місцева жителька", - йдеться в повідомленні.

 

У СЦКК додали, що потерпіла перебуває у Бахмутській центральній районній лікарні.

У повідомленні зазначається, що протягом доби 29 вересня офіцери української сторони СЦКК фіксували наслідки застосування окупантами зброї.

За повідомленням, яке надійшло від працівників сільськогосподарського підприємства "Бахмутський аграрний союз", 28 вересня збройними формуваннями Російської Федерації було здійснено обстріл Новолуганського із застосуванням артилерії калібру 122 мм та 120 мм мінометів. Обстріл вівся у напрямку Байрак – Новолуганське і тривав з 22.05 до 23.35.

"Офіцерами української сторони СЦКК, які прибули на місце обстрілу, були зафіксовані факти влучань боєприпасів у технічні споруди. В результаті обстрілу зазнав значних ушкоджень дах одного з приміщень для утримання тварин", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на місці обстрілу представниками української сторони СЦКК було виявлено один снаряд калібру 122 мм, що не розірвався, а також фрагменти мін калібру 120 мм. Знешкодження боєприпасу, що не розірвався, буде здійснено підрозділом ДСНС.

Також на місці обстрілу Гнутового, який було здійснено 28 вересня, групою офіцерів української сторони СЦКК було зафіксовано дев'ять воронок від влучань снарядів калібру 122 мм, а також пошкодження від вибухів снарядів у повітрі.

"Також було виявлено місця влучань боєприпасів, що не вибухнули. На ділянці працюють сапери. Постраждалих серед цивільного населення, на щастя, не зафіксовано", - зазначили в СЦКК.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування