Біля Лисичанська знову збили ворожий безпілотник

Субота, 13 жовтня 2018, 13:30

У районі Лисичанська екіпаж вертольота Мі-24 зі складу Об'єднаних сил збив черговий російський БПЛА "Орлан-10".

Про це повідомляє в суботу прес-центр Операції об'єднаних сил.

"О 8:09 радіотехнічними засобами виявлена повітряна ціль, попередньо ідентифікована як безпілотний літальний апарат "Орлан-10", який знаходиться на озброєнні збройних сил Російської Федерації. Ціль маневрувала, виконуючи вочевидь розвідувальний політ за маршрутом Лисичанськ – Сєверодонецьк", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що командувачем Об’єднаних сил Сергієм Наєвим було прийнято рішення для знищення цілі залучити вертоліт вогневої підтримки Мі-24.

"Влучною чергою о 9.58 "Орлан-10" російських окупаційних військ був збитий в районі населеного пункту Боровське. Вже о 10.10 підрозділами наземних військ Об'єднаних сил його уламки були знайдені та ідентифіковані", - повідомили в прес-центрі ООС.

Там зазначили, що, "втративши два безпілотних літальних апарати над Лисичанськом вчора, противник не полишає спроб виконати поставлене перед ним окупаційним командуванням завдання і знову відправляє багатоцільові безпілотні авіаційні комплекси за тим самим маршрутом".

Як повідомлялося, у п'ятницю вранці в районі Лисичанська були виявлені 2 ворожих безпілотника, один з яких вдалося ліквідувати.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування