Голова РДА на Київщині звинуватила "політичного конкурента" у проникненні в житло

Субота, 22 грудня 2018, 14:15

Голова Києво-Святошинської РДА Київської області Мирослава Смірнова заявила, що в її помешкання проникли невідомі особи і звинуватила в цьому "політичного конкурента".

"Вчора в мій дім проникли невідомі. Перевернули все, але практично нічого не забрали", - написала вона на своїй сторінці у Facebook у суботу.

Смірнова повідомила, що поліція відкрила за цим фактом кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 "Крадіжка поєднана з проникненням у житло".

"Для мене ситуація виглядає досить однозначно - бєспрєдєл, який дозволяє собі конкурент, щоб задовольнити свої політичні амбіції, перейшов вже всі межі", - заявила вона.

"Чому я впевнена, що це політика? Лишили ноутбук, ювелірні прикраси, цінні речі, вибірково забравши лише деякі ювелірні вироби, декілька суконь, щось із взуття, китайський сервіз... Сейф просто відкрили. Дещо, дорогі мені речі, демонстративно виставлені на столах", - написала голова РДА.

Вона додала, що давно вже відкрито заявляла про можливу участь у парламентських виборах у 2019 році.

"Я так розумію, вибори почалися… Замовник втручання у мій особистий простір перейшов усі межі: спочатку невипадково падає спортивна арена у Вишневому, тепер це… Руйнувати соціальні об’єкти, ризикувати життями дітей, вриватися в будинки – що ж буде далі?", - написала Смірнова.

Нагадуємо:

  • 1 грудня у місті Вишневе на Київщині у спортзалі ДЮСШ "Фаворит" обвалився дах. Постраждалих внаслідок інциденту немає. 
  • 2 грудня поліція повідомила про затримання директора фірми, що виступила генеральним підрядником будівництва спортивної арени Вишнівської ЗОШ №4, виконроба та підприємця, який здійснював технічний нагляд під час будівельних робіт.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News