Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Львові відновлюють роботу безпечних точок на різдвяних ярмарках

Неділя, 23 грудня 2018, 16:33
У Львові відновлюють роботу безпечних точок на різдвяних ярмарках

У Львові рекомендовано відновити роботу тих об'єктів торгівлі на різдвяних ярмарках, де реалізується продукція, яка не потребує застосування підігрівальних приладів.

Як повідомляє прес-служба Львівської міськради, таке рішення прийняла комісія, що обстежила об’єкти торгівлі різдвяного ярмарку на пр. Свободи, пл. Ринок та пр. Червоної Калини.

"Комісією рекомендовано відновити роботу об’єктів торгівлі, де реалізується продукція, яка не потребує застосування підігрівальних приладів, при дотриманні вимог протипожежної безпеки, після 17.00 години 23 грудня 2018 року. Відновлення роботи інших об’єктів торгівлі можливе за окремим рішенням комісії", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у неділю в Галицькому та Сихівському районах працювали районні комісії, які провели обстеження будиночків на різдвяному ярмарку щодо стану протипожежної безпеки.

Комісією у Галицькому районі проведено обстеження 82 об’єктів різдвяного ярмарку (дерев'яних будиночків) на пл. Ринок та 108 дерев'яних будиночків на пр. Свободи. Комісією у Сихівському районі обстежено 11 дерев’яних будиночків.

"Проведеним обстеженням не зафіксовано наявність газових балонів у дерев’яних будиночках різдвяного ярмарку", - зазначили в міськраді.

Нагадаємо: 

  • 22 грудня у Львові на різдвяному ярмарку біля Оперного театру стався вибух і пожежа, ймовірно -  через вибухи балонів з газом. Внаслідок вибуху постраждали п'ятеро осіб, двох було госпіталізовано до реанімації, двох - в опікове відділення, один звернувся по допомогу медиків самостійно. 
  • Рішенням ЛМР роботу ярмарку було призупинено до результатів розслідування і рішення міської комісії ТЕБ і НС, яка мала надати місту висновки перевірки до 17:00 23 грудня. 
  • За фактом інциденту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.270 КК (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).  
  • 23 грудня начальник управління охорони здоров’я Львівської міськради Володимир Зуб повідомив, що стан усіх постраждалих внаслідок вибуху на різдвяному ярмарку у центрі Львова стабілізовано.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування