Безсмертний оголосив про створення партії

Понеділок, 24 грудня 2018, 12:25
Безсмертний оголосив про створення партії

Український політик, колишній віце-прем‘єр Роман Безсмертний заявив про початок роботи над створенням партії.

Про це він написав у маніфесті "Про майбутнє", опублікованому на власному сайті.

"Я готовий брати на себе відповідальність, щоб стати ініціатором формування партії новітнього зразка. Установчий з’їзд політичної сили однодумців пропоную провести наприкінці січня 2019 року", - зазначив Безсмертний.

"У неї поки що немає назви, логотипу. Спільність прихильників має виробити принципи організації та управління партією", - додав політик.

Безсмертний навів позиції, довкола яких має будуватися нова політична сила.

Зокрема, він пропонує позбавити державу монополії на виробництво товарів оборонного замовлення, розірвати економічні відносини з Росією, скасувати мораторій на продаж сільськогосподарських угідь, перейти на двопалатну парламентську систему.

"Кожна дитина, закінчуючи школу, має оволодіти робітничою професією", - вважає також політик. Він також закликає "не паразитувати на вірі і не перетворювати церкву в інструмент досягнення політичних цілей".

Читайте також: "Чумацький шлях. Як Гриценко змінює свій виборчий штаб"

Роман Безсмертний: Найлегше було працювати з Кучмою, найважче – з Порошенком

Нагадаємо:

  • У грудні "Українська правда" писала, що Безсмертний мав намір разом з нардепом Віктором Чумаком підтримати кандидата в президенти Анатолія Гриценка, однак в останній момент вирішив взяти паузу.

    "Моя позиція така: за одним столом мають сидіти не лише Чумак і Гриценко, а ще як мінімум троє людей – Безсмертний, Вакарчук і Садовий. Якщо подивитися на соціологію, це працює. Все інше – просто марна трата часу", – сказав він.
  • У травні 2018 року Безсмертний заявив, що піде в президенти.
  • Роман Безсмертний був народним депутатом 4 скликань, у 1994 – 2007 роках, представником президента Леоніда Кучми в парламенті, віце-прем'єр-міністром з питань адміністративно-територіальної реформи, заступником голови Секретаріату президента Віктора Ющенка, послом України в Білорусі та представником України в політичній підгрупі на переговорах у "Мінському форматі".У квітні 2016 року вирішив припинити роботу в ТКГ.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування