Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вілкул і Добкін прокоментували свою присутність у санкційному списку РФ

Вівторок, 25 грудня 2018, 21:46

Нардепи з "Оппоблоку" Олександр Вілкул та Михайло Добкін відреагували на внесення до санкційного списку РФ, який було оприлюднено російським урядом 25 грудня. 

У своєму Facebook ввечері у вівторок Вілкул заявив, що це "спроба налякати, але страху немає".

"Мене це не зачіпає ні політично, ні економічно. У мене там немає, на відміну від президента (Петра Порошенка - ред.) ані бізнесу, ані майна....  Немає сумніву, що він (санкційний список - ред.) складався в Україні. На Банковій. З активною участю наших колишніх колег, які були виключені з фракції. У нього додатково внесли всіх членів "Опозиційного блоку", які не погодилися грати за правилами Бойка і Медведчука, які було написано не в нашій країні", - заявив Вілкул. 

Він додав, що "Оппоблок" визначився з кандидатом в президенти, і це не Бойко".

У свою чергу Добкін заявив: "Внести до списку усіх, хто голосував за виключення Бойка і Льовочкіна з фракції ОБ у Верховній Раді і назвати це захистом інтересів російської держави і громадян РФ? Маразм міцнішає. Ідіть ви на**р зі своїми санкціями! ДБЛИ бл**". 

 

 

Читайте також: 

Що відомо про людей і компанії, які потрапили до нового списку санкцій РФ

"10 висновків із санкцій Росії та що відомо про людей зі списку"

Опозиційний розкол. Як Бойко і Вілкул ділять спадок "регіоналів"

Нагадаємо, 

  • 25 грудня прем'єр РФ Дмитро Медведєв підписав постанову, якою санкційний список щодо українських фізичних та юридичних осіб розширено на понад 200 пунктів.
  • У документі зазначається, що спеціальні економічні заходи будуть застосовуватися "у зв'язку з недружніми діями України щодо російських громадян і юросіб".
  • До оновленого списку санкцій внесено екс-нардепа від "Партії регіонів" Бориса Колеснікова та діючих нардепів Вадима Новинського, Олександра Вілкула та Михайла Добкіна, які не увійшли до нового об'єднання "Опозиційна платформа - За життя", та інші. 
  • 1 листопада Росія запровадила санкцій щодо 322 українських громадян і 68 компаній.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування