Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російський підрозділ Euronews назвав "важливою втратою" загибель екс-ватажка "ДНР"

Неділя, 30 грудня 2018, 22:07
Російський підрозділ Euronews назвав важливою втратою загибель екс-ватажка ДНР

Російський підрозділ Euronews склав список видатних осіб, які померли у 2018 році, та поставив поруч з сенатором США Джоном Маккейном і російською правозахисницею Людмилою Алексєєвою колишнього ватажка бойовиків ОРДО Олександра Захарченка. 

"У цих людей різні ідеали, різний шлях до успіху, різні інтереси. Але всіх їх об'єднують пристрасть до справи, якій вони присвятили життя, а також рік смерті. Ми згадали про тих, кого світ втратив в 2018 році", - зазначено у публікації. 

Серед прізвищ видатних людей, за версією російської редакції Euronews - всесвітньо відомий фізик Стівен Гокінг, американський сенатор і друг України Джон Маккейн, найвідоміша російська правозахисниця Людмила Алексєєва, 41-й президент США Джордж Буш-старший, "батько коміксів" Стен Лі, оперна співачка Монсеррат Кабальє, російські театральні діячі, актори - Олег Табаков, Микола Караченцев та співак Йосип Кобзон, а також кутюр'є Юбер де Живанши.

Загиблого внаслідок вибуху у ресторані Донецька ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка видання також зарахувало до "втрат для світу". 

Нагадаємо, 

  • 31 серпня російські ЗМІ повідомили про загибель ватажка бойовиків ОРДО Олександра Захарченка в результаті вибуху в ресторані в центрі Донецька.
  • Згодом "народна рада ДНР" призначила в.о. ватажка замість вбитого Захарченка голову "парламенту" Дениса Пушиліна, який одразу звільнив всіх прибічників Захарченка і тих, хто претендував на місце ватажка "ДНР".
  • 11 листопада за підсумком так званих "виборів" на окупованих територіях Донецької та Луганської областей Пушилін очолив бойовиків ОРДО, з чим його привітали у Кремлі

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування