Новий підозрюваний у вбивстві Ганздюк зараз в Домінікані – Найєм

Вівторок, 4 грудня 2018, 13:34

Нардеп Мустафа Найєм заявляє, що новий підозрюваний у справі щодо вбивства Катерини Гандзюк є помічником депутата Херсонської облради і зараз перебуває в Домінікані.

Про це він написав у Facebook.

"Новий підозрюваний у справі щодо вбивства Катерини Гандзюк – це Олексій Левін. Справжнє прізвище – Москаленко, уродженець м. Херсон, 41 рік. Член відомого в області ОЗУ Москалов, раніше засуджений за серію вбивств разом зі своїм батьком (теж Олексієм Москаленком). Вийшов на волю в червні 2016 року за т.зв. "законом Савченко"", - написав Найем.

Він додав, що Левін є помічником депутата обласної ради Миколи Ставицького, близького до голови облради Владислава Мангери.

"Він не одноразово був в офісі в організатора вбивства Ігоря Павловського; і за непідтвердженою інформацією, саме він на машині Миколи Ставицького приїжджав до Павловського, коли з'ясувалося, що поліція затримала виконавців", - написав Найєм.

Нардеп упевнений, що Левін не міг сам прийняти рішення про вбивство співробітника міської адміністрації.

"За деякою інформацією, зараз Олексій Москаленко-Левін насолоджується погодою в Домініканській республіці, а його батько спокійно перебуває в місті і активно залучений до вирубки лісу", - підсумував Найєм.

Нагадаємо, раніше генпрокурор Юрій Луценко заявив, що в справі про вбивство Катерини Гандзюк оголосили ще одну підозра – чоловікові на прізвище Левін.

31 липня у Херсоні біля під'їзду чоловік вилив на Катерину Гандзюк кислоту. Вона потрапила до реанімаційного відділення з сильними опіками. 

4 листопада Катерина Гандзюк померла у лікарні після багатьох операцій.

Поліція затримала п'ятьох підозрюваних у нападі на Гандзюк. Це В'ячеслав Вишневський, Віктор Горбунов, Володимир Васянович, Сергій Торбін і Микита Грабчук.

Четверо з них зізналися у скоєнні злочину, а Торбін не зізнається.

Верховна Рада створила комісію для розслідування нападів на Гандзюк та інших активістів.

За даними активістів, напад на Гандзюк замовила не одна людина.

Читайте також Справа Гандзюк. Версії вбивства, "відставка" Луценка і мовчання Авакова

Нові прізвища у справі Гандзюк, та хто насправді відкрив таємницю слідства

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування