Почався форум, на якому Порошенко зробить важливу заяву

Вівторок, 29 січня 2019, 13:04

У Києві розпочався форум, на якому, як очікується, Петро Порошенко оголосить про рішення йти на другу президентську каденцію.

Форум "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом" почався у Міжнародному виставковому центрі музичним виступом за участю Тараса Чубая та інших відомих співаків.

На захід, зокрема, прийшли митрополит Епіфаній і політик Дмитро Ярош, передає кореспондент "Української правди".

Епіфаній на форумі
Епіфаній на форумі "Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом"
Фото Романа Кравця, УП
 
Ярош

Також на форумі присутні міський голова Дніпра Борис Філатов, депутати з групи "Воля народу" Ярослав Москаленко, Степан Івахів та Сергій Мартиняк.

Крім того, на форумі присутні видавець Іван Малкович, письменники Юрко Винничук і Лесь Подерв'янський, акторка Ірма Вітовська, художник Олександр Ройтбурд.

 

Олешко і Медведєв

 
Малкович

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман, голова Верховної Ради Андрій Парубій, перший віце-спікер парламенту Ірина Геращенко.

Також прийшли Ірина та Юрій Луценко, хоча генпрокурор, виступаючи згодом, заявив, що не агітує за кандидата, адже йому це забороняє закон.

 
 

Крім того, захід відвідали екс-директор Національного інституту стратегічних досліджень Володимир Горбулін і екс-президент Віктор Ющенко.

Присутній і доктор економічних наук Олександр Пасхавер, і інші відомі обличчя.

Родина чинного президента – дружина, діти й навіть онуки Петра Олексійовича – також прийшли на форум підтримати його.

Раніше Юлія Тимошенко влаштувала видовищне висування у президенти.

Читайте також Наднова Вона. Якою Тимошенко йде на вибори

Сам собі президент. Як Порошенко йде на вибори та чому шукає підтримки Вакарчука

Вибори президента України 2019: цифри, дати і кандидати

Нагадаємо:

  • Вже стали кандидатами 22 особи: Ігор Шевченко, Сергій Каплін, Валентин Наливайченко, Андрій Садовий, Віталій Скоцик, Анатолій Гриценко, Віталій Купрій, Євгеній Мураєв, Геннадій Балашов, Ольга Богомолець, Олександр Шевченко, Роман Насіров, Юрій Бойко, Олег Ляшко, Олександр Вілкул, Юлія Тимошенко, Олександр Мороз, Дмитро Добродомов, Аркадій Корнацький, Ілля Кива, Руслан Кошулинський, Олександр Данилюк
  • Чергові вибори президента призначено на 31 березня, реєстрація кандидатів відбувається до 8 лютого (документи приймають до 3 лютого включно).

УП, оновлено

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування