У Тимошенко відреагували на справу СБУ про "агітаційну піраміду"

П'ятниця, 22 лютого 2019, 11:41
У Тимошенко відреагували на справу СБУ про агітаційну піраміду

Нардеп від "Батьківщини" Руслан Богдан відкидає звинувачення СБУ в тому, що він нібито причетний до організації "агітаційної піраміди" для фальсифікації результатів виборів.

Про це депутат заявив в ефірі одного з регіональних телеканалів, передає прес-служба партії "Батьківщина".

У партії вважають, що такі звинувачення є "ознакою агонії чинної влади, яка недолугими й брутальними методами намагається дискредитувати політсилу та лідера електоральних симпатій Юлію Тимошенко".

Зі свого боку Богдан назвав методи, якими діє чинна влада, "точнісінько такими, як у Януковича".

"Раніше я вже переживав звинувачення в таких речах, які навіть важко уявити, але згодом усе це було визнано безпідставним. Тепер така ж сама ситуація", – заявив він.

За словами нардепа, влада оприлюднює безглузді звинувачення, придумані нашвидкуруч, через своїх кишенькових депутатів, а це свідчить про явну позицію аутсайдера.

"У Порошенка, вочевидь, киплять мізки через низькі рейтинги, але ж це закономірно: треба було гривню укріплювати, війну закінчувати, як обіцяв, та не виконав обіцянки. Поясни це людям і склади із себе президентські повноваження, а не шукай причини в зовнішніх факторах", – резюмував Богдан.

Нагадаємо:

  • 21 лютого Служба безпеки України заявила, що викрила "виборчу піраміду" під керівництвом народного депутата, яка працювала у низці регіонів України і мала на меті забезпечити конкретному кандидату перемогу на виборах.
  • Потім в СБУ додали, що підозрюють у причетності до організації цієї cхеми народного депутата "Батьківщини" Руслана Богдана.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування