Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Звинувачений у корупції голова Полтавської ОДА ліг у лікарню

Середа, 27 лютого 2019, 23:35

Голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Головко, у якого детективи НАБУ проводили обшук,  звернувся до обласної клінічної лікарні.

Цю інформацію телефоном підтвердив головлікар обласної клінічної лікарні Григорій Оксак, повідомляє місцевий телеканал P.TV

Він уточнив, що Головко перебуває у відділенні інтервенційної радіології.

У самій лікарні журналісти бачили заступника голови облдержадміністрації Миколу Білоконя. Він відмовився підтвердити, що Головко у лікарні, заявивши, що приходив до лікаря.

Нагадаємо:

  • Детективи Національного антикорупційного бюро з'ясували, що керівники Полтавської облдержадміністрації Головко та Пісоцький з підлеглими вимагали від підприємців мільйонні відкати та хабарі у вигляді сотень тисяч доларів, елітних машин та коштовних гаджетів.
  • Раніше повідомлялося, що співробітники Національного антикорупційного бюро проводять обшуки в Полтавській обласній державній адміністрації, у тому числі в кабінеті першого заступника голови адміністрації Андрія Пісоцького.
  • Було відомо, що йдеться про хабарництво в особливо великому розмірі.
  • Зазначалося також, що обшуки мали провести в кабінеті голови Полтавської ОДА Валерія Головка.
  • Головко та його перший заступник Андрій Пісоцький стверджують, що ніколи не вчиняли корупційних дій, в яких їх підозрює Національне антикорупційне бюро.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...