Садовий натякнув, що готовий знятися з виборів. Гриценко відреагував

Четвер, 28 лютого 2019, 09:04
Садовий натякнув, що готовий знятися з виборів. Гриценко відреагував

Лідер партії "Самопоміч", кандидат у президенти Андрій Садовий заявив, що останні дані соціальних опитувань стануть вирішальними для вирішення питання щодо єдиного кандидата від демократичних сил на президентських виборах.

Про це він написав у Facebook.

За його словами, йдучи на вибори, він усвідомлював бажання українців мати єдиного кандидата, який буде здатний перемогти "ставлеників олігархів і мародерів при владі".

"Протягом кампанії мій штаб уважно відслідковує результати достовірних соцопитувань та тенденції. Очікуємо останні дані, які стануть вирішальними для подальших дій", - написав Садовий.

Він зазначив, що показники, на які буде звертати увагу — рейтинг, динаміка та рівень довіри в суспільстві.

Кандидат у президенти висловив переконання, що єдиний кандидат від демократичних сил має всі шанси перемогти.

Згодом кандидат у президенти Анатолій Гриценко повідомив, що настав час для ухвалення рішення.

"Настав час - єднати зусилля і перемагати мародерів. Щоб дати шанс Україні і українцям. За пару годин зустріч з Андрієм Івановичем. Будемо приймати рішення. Важливе і відповідальне", - повідомив він у Facebook.

Читайте також:

Майже єдиний кандидат. Як Гриценка висунули в президенти без Садового і Вакарчука

"Наступний (не)прохідний? Як Садовий конкурує з Гриценком"

Сам не гам і другому не дам. Чому Садовий і Гриценко не об’єднуються перед виборами

Вибори президента України 2019: цифри, дати і кандидати

Нагадаємо:

  • Кандидат у президенти Анатолій Гриценко заявив, що постійно спілкується з Андрієм Садовим щодо можливого об’єднання напередодні виборів та не мають конфліктів між собою.
  • За його словами, результат переговорів має бути до 7 березня.
  • Раніше  кандидат в президенти, лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко закликав до об'єднання інших потенційних кандидатів Святослава Вакарчука, Андрія Садовоого, Романа Безсмертного, Миколу Катеринчука, Миколу Томенка, партію "Сила людей".
  • Повідомлялося також, що позафракційний нардеп, лідер громадської спілки "Громадянський рух Хвиля" Віктор Чумак підтримав Анатолія Гриценка, як кандидата в президенти.
  • Лідер партії "Самопоміч" Андрій Садовий заявив, що не планує перед президентськими виборами об'єднуватися з іншими демократичними силами.
  • Згідно з останніми даними соцопитувань, якщо Анатолій Гриценко потрапить до другого туру, то має шанс перемогти Юлію Тимошенко та Петра Порошенка.
  • Також на питання, якби Садовий і Гриценко об’єдналися, то як би проголосували, то Гриценку готові були віддати свої голоси 15,6% респондентів.
  • Наразі за Садового готові проголосувати 4% опитанних, а за Гриценка - 8,8%. 
  • На питання, хто має бути єдиним кандидатом, то 23% респондентів вважають, що Гриценко, а 14,5%  - Садовий.
  • При цьому 50,9% опитанних важають, що демократичній опозиції слід об’єднатися і висунути єдиного кандидата на президентські вибори.
  • Як повідомлялося, існує угода, де прописано, що "Самопоміч" і ДемАльянс зобов'язуються підтримати єдиного кандидата в президенти від демократичних сил. Вони мають повести соцдослідження, до яких не буде підозр. І якщо у Садового менше шансів – він знімається на користь сильнішого кандидата, тобто Гриценка.
  • Знятися з виборів можна до 7 березня.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування