Коен: Трамп наказав оформити виплату від Пінчука на рахунок своєї благодійної організації

Четвер, 28 лютого 2019, 22:22

Колишній захисник Дональда Трампа Майкл Коен заявив, що президент США особисто йому вказав, щоб Віктор Пінчук перевів 150 тисяч доларів до благодійної організації Трампа, замість того, щоб оформити виплату належним чином – як плату за виступ.

Про це повідомляє "Голос Америки".

Коен повідомив про виплату відповідаючи на питання про можливе ухиляння від оподаткування з боку теперішнього президента США.

"Я отримав вказівку від Трампа, щоб контракт було укладено на ім'я Фундації Дональда Трампа, а не власне Дональда Трампа за надані послуги", - заявив Коен.

Оплату було проведено за 15-хвилинний виступ Дональда Трампа на економічній конференції 2015 року. Виступ організували через інтернет.

Нагадаємо:

  • Спеціальний радник ФБР Роберт Мюллер розслідує виплату 150 тисяч доларів фонду Дональда Трампа українським бізнесменом Віктором Пінчуком, повідомляла газета NYT.
  • Trump Organization передала слідчим документи про пожертвування у вересні 2015 року 150 тисяч доларів від Пінчука Фонду Дональда Трампа в обмін на 20-хвилинну появу Трампа через відеозв'язок на конференції в Києві.
  • Дональд Трамп назвав фейком історію, описану в статті The New York Times про розслідування ФБР виплати 150 тисяч доларів у фонд Трампа Пінчуком.
  • Трамп заявив, що його колишній адвокат Майкл Коен намагається скоротити термін тюремного ув'язнення, стверджуючи що збрехати конгресу йому наказав сам Трамп.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...