Новини дня: Всі органи закривають справи за хабарі, Білецький проти СБУ, нові президентські рейтинги

Понеділок, 11 березня 2019, 20:28

Усі слідчі органи, які мали б розслідувати розкрадання на оборонці, знали про це і закривали справи за хабарі, у Нацкорпусі заявляють, що СБУ за наказом Порошенка збирається усувати націоналістів — новини, які були актуальні 11 березня.

Про слідчі органи та корупцію

Усі слідчі органи, які мали б розслідувати розкрадання на оборонці, знали про це і закривали справи за хабарі.

Правоохоронці розслідували діяльність, зокрема, фірми "Оптимумспецдеталь", яка була задіяна у масштабних оборудках.

Журналісти "Bihus.info" стверджують, що у Генпрокуратурі, Військовій прокуратурі, Службі безпеки, Державній фіскальній службі та Національному антикорупційному бюро неодноразово відкривали кримінальні провадження. А потім закривали.

Про Білецького та СБУ

Лідер партії "Національний корпус" Андрій Білецький заявив, що за наказом президента Петра Порошенка заступник голови Служби безпеки України Віктор Кононенко готує репресії та фізичне знищення представників "національного корпусу" та "національних дружин".

СБУ очікує, що Білецький оприлюднить дані, що підтвердять його слова про підготовку СБУ замаху на лідерів "Національного корпусу".   

Про президентські рейтинги

Лідером президентського рейтингу є Володимир Зеленський, якого підтримують 24,7% тих, хто визначився та має намір голосувати.

Другу позицію посідає Юлія Тимошенко (18,3%), третю – Петро Порошенко (16,8%). За Анатолія Гриценка готові віддати свої голоси 10,3% респондентів.

Про Труханова

Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосила підозру меру Одеси Геннадію Труханову в декларуванні недостовірної інформації.

Про інші важливі новини

Агентство "Інтерфакс-Україна" оприлюднило прізвища восьми громадян Росії, проти яких ЄС введе індивідуальні санкції у зв’язку з керченською агресією. Усі восьмеро осіб є російськими військовослужбовцями та представниками ФСБ.

МЗС Австрії у понеділок викликало на розмову посла України у Відні Олександра Щербу через заборону на в'їзд до України керівнику бюро австрійської телерадіокомпанії ORF Крістіану Вершютцу, та заявило, що цей крок суперечить цінностям Угоди про асоціацію з ЄС.

В Україні планують змінити склад дорожнього покриття із асфальтобетону, зобов’язавши проектувальників застосовувати модифіковані бітуми при його влаштуванні.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування