Штаб Порошенка про "Нацкорпус": Президент сказав їм все, що думає про їхні акції

Четвер, 14 березня 2019, 15:01

Спікер виборчого штабу кандидата в президенти Петро Порошенко Олег Медведєв заявив, що у представників "Нацкорпусу" не вдасться зірвати його зустрічі з виборцями і він сказав їм все, що думає про їхні акції.

Про це він сказав на брифінгу у четвер, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми, звичайно, бачимо спроби так званого "Національного корпусу" і штабів, які за ним стоять, перешкодити і зірвати зустрічі кандидата в президенти Порошенка з виборцями", - сказав Медведєв.

Він додав, що попри спроби опонентів, у них нічого не вдасться.

Медведєв зазначив, що Порошенко в середу в Чернігові пройшов через групи представників "Нацкорпусу" і, "звичайно, сказав їм все, що він думає про їхню акцію".

Нагадаємо:

  • 9 березня, представники Нацкорпусу влаштували у центрі Києва акцію "День гніву" та прийшли на вул. Банкову під Адміністрацію президента з вимогою покарати причетних до розкрадань в "Укроборонпромі".
  • Під час акції сталися сутички, після яких у поліції заявили про трьох потерпілих правоохоронців.
  • Представники Нацкорпусу вирушили до Черкас, де у суботу перебував президент України Петро Порошенко і намагалися прорватися до нього під час його виступу зі сцени.
  • У поліції заявили, що внаслідок спроби представників Нацкорпусу прорватися до президента постраждали 15 поліцейських, зокрема начальник ГУНП в Черкаській області Валерій Лютий.
  • За фактом подій у Черкасах відкрито кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу: ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та за ч.4 ст.296 (Хуліганство) КК України.
  • У неділю зранку у поліції заявили, що кількість постраждалих правоохоронців зросла до 22.
  • 10 березня двох підозрюваних в організації сутичок із поліцією у Черкасах було затримано, вдома у одного з них проводилися обшуки.
  • Лідер партії "Національний корпус" Андрій Білецький заявив, що за наказом президента Петра Порошенка заступник голови Служби безпеки України Віктор Кононенко готує репресії та фізичне знищення представників "національного корпусу" та "національних дружин".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування