Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вибори-2019: Рятувальники ДСНС продовжують перевірку дільниць

Неділя, 17 березня 2019, 04:35

Рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій продовжують активно перевіряти стан приміщень та будівель, які планують використовувати у якості виборчих дільниць.

Про це повідомляється на сайті ДСНС.

Інспектори ДСНС перевіряють готовність таких об'єктів до процесу волевиявлення громадян і за результатами перевірок надають керівникам об'єктів рекомендації по усуненню виявлення протипожежних недоліків.

Зазначається, що рятувальники звертають увагу на стан утримання евакуаційних виходів та шляхів, стан протипожежного водопостачання та наявність первинних засобів пожежогасіння, відповідної документації.

"Цього тижня такі відпрацювання відбулися у селах Орловець, Цвітково та Калинівка Городищеньского районі Черкаської області, у місті Чорноморськ Одеської області, у Сєвєродонецьку Луганської області, у населених пунктах Волинської області, тощо", - йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Що треба знати про головних кандидатів у президенти: програми, стратегії і спонсори 

Нагадаємо, 

  • Вибори президента України відбудуться 31 березня.
  • За даними Нацполіції, загалом в Україні буде утворено 198 окружних та майже 30 тисяч дільничних виборчих комісій. На охорону публічного порядку та безпеки під час фінальної стадії виборчого процесу буде залучено близько  60 тисяч правоохоронців.
  • Голова Нацполіції Сергій Князєв заявив, що з 22 березня приміщення виборчих комісій поліція має взяти під цілодобову охорону. Також під охороною поліції відбуватиметься процес передачі виборчих бюлетенів до дільничних виборчих комісій. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування