Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ляшко жорсткий з підлеглими і може обматюкати

Середа, 20 березня 2019, 09:47

Кандидат у президенти Олег Ляшко на публіці харизматичний, відкритий, балакучий і простий, але з іншого боку він хитрун з розвиненою інтуїцією.

Про це йдеться в статті "Української правди" "Стиль життя кандидатів. Гриценко на риболовлі, Ляшко з собаками, Бойко у спортивному костюмі".

"У відносинах зі своїми депутатами головний "радикал" дуже жорсткий і вибагливий. Він обожнює, коли його нахвалюють і ставляться з пієтетом. Але якщо щось йде не за планом, у гніві Ляшко може легко образити своїх підлеглих, вживаючи нецензурну лексику. Простіше кажучи, може обматюкати", - йдеться у статті.

Ляшко зазвичай прокидається о 6-7 ранку, а вечори проводить або на робочих зустрічах, або на пізніх телеефірах.

"Упродовж дня найбільше часу з Ляшком перебувають охоронці та працівники секретаріату партії", - йдеться в статті.

Якщо тиждень вільний від парламенту, Ляшко вирушає у регіони на зустрічі з виборцями, де обов'язково йде в народ, обіцяє вирішити усі їхні проблеми після перемоги і танцює з пенсіонерками під романтичні пісні своїх агітаторів.

"Свій акаунт у Facebook Ляшко веде сам, обожнює читати хвалебні коментарі підписників, не терпить критику опонентів. Якщо хтось пише негативні пости про лідера РПЛ – без жалю блокує акаунти ненависників", - йдеться в статті.

Члени "Радикальної партії" запевняють УП, що Ляшко їсть "цілком звичайну їжу", обожнює рибну юшку, морепродукти і запечені реберця, до алкоголю ставиться стримано – може випити 50 грамів хорошого віскі або келих білого вина.

"Колись давно Ляшко багато курив, але кинув. Як нам відомо, наркотики ніколи не вживав: каже – боїться, що можуть сподобатися", – зі сміхом пояснює УП один із близьких соратників лідера РПЛ.

За останній рік Ляшко перейнявся своїм здоров'ям, облаштував спортзал у власному будинку в Козині і регулярно тренується.

"Щоб відпочити від політики, Ляшко грається зі своїми собаками. У його будинку живе десять песиків, яких він любить, наче рідних дітей. Ще один релакс "радикала" – караоке", - йдеться в статті.

Відзначається, що раніше Ляшко активно експериментував зі своїм гардеробом і купував брендовий одяг. Він носив люксові костюми Patrick Hellmann і Tom Ford.

"Тепер заради іміджа "простого хлопця" "радикал" підбирає недороге, але вишукане вбрання", - йдеться в статті.

Читайте також: Що треба знати виборцю про Олега Ляшка

 Вина, кава, спорт та сигарети. Стиль життя Порошенка, Тимошенко і Зеленського 

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: