Новини 20 березня: антиросійські санкції та програш Липецької фабрики Roshen у суді

Середа, 20 березня 2019, 20:00

Україна запровадила персональні санкції проти Росії, Коболєв залишається очільником "Нафтогазу", а Липецька фабрика Roshen програла суд у Росії — новини, що були актуальні 20 березня.

Про антиросійські санкції

Україна запровадила санкції проти 294 російських юридичних та 848 фізичних осіб, які брали участь в агресії проти країни.

Про кандидатів у президенти

"Не кажуть "ні", але й не кажуть "так", — топові кандидати у президенти не підтвердили свою участь у дебатах на Суспільному.

Про Telegram

Поки ви читаєте це речення, кількість підписників у нашому Telegram-каналі не змінюється. Тому дочитуйте усе скоріше і підписуйтеся!

Про Коболєва

Кабмін ухвалив рішення про продовження контракту з правлінням "Нафтогазу" та його очільником Коболєвим із вимогою зменшення зарплат на 50% зі скасуванням премій.

Про перейменування столиці Казахстану

Парламент Казахстану проголосував за перейменування столиці країни на честь екс-президента Нурсултана Назарбаєва.

Про інші важливі новини

Бойовики самопроголошеної "ЛНР" передали на підконтрольну Україні території 60 засуджених — деякі із в'язнів перебували під вартою понад 9 років без доведення їхньої провини.

Липецька кондитерська фабрика Roshen вимагала визнати незаконним рішення про нарахування їй понад 280 млн рублів ПДВ, 26 млн пені та майже 50 млн штрафу — суд відмовив.

Генпрокуратура повідомила про затримання "учасника мережі підкупу виборців" із 2,5 млн грн готівкою — Луценко каже, він працював на "кандидата Ю".

Компанія Apple показала нову версію навушників AirPods — вони можуть працювати довше, а їхній футляр має безпровідну зарядку.

Україна посіла 133 місце у рейтингу найщасливіших країн світу 2018 року — країна є останньою у переліку серед європейських держав.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування