Новини 21 березня: Луценко проти Йованович та тотальна недовіра до влади

Четвер, 21 березня 2019, 20:21

У Державному департаменті США спростовують заяви Луценка щодо списку недоторканих, в Україні найнижчий у світі рівень довіри населення до влади — новини, які були актуальні 21 березня.

Про Луценка та Йованович

Вчора генпрокурор Юрій Луценко в інтерв'ю виданню The Hill заявив, що посол США в Україні Марі Йованович дала йому список людей, яких попросила "не переслідувати".

У Державному департаменті США кажуть, що заяви Луценка неправдиві.

Про довіру до влади

В Україні найнижчий у світі рівень довіри населення до влади – лише 9 відсотків. При цьому у пост-радянських країнах довіра до керівництва держави у середньому складає 48%, світовий середній рівень – 56%.

Про рекламу кандидатів у президенти

За два місяці передвиборчої кампанії у депутата від "Опозиційного блоку" Юрія Бойка було найбільше показів реклами на телебаченні серед кандидатів у президенти – 2695 разів.

Ролики чинного президента Петра Порошенка, який торік був лідером за обсягами телереклами, за два місяці 2019 року показали 2577 разів.

У ТОП-3 кандидатів за кількістю реклами також опинився комік Володимир Зеленський з 1610 показами реклами на ТБ.

Юлія Тимошенко з'являлись у рекламних блоках 1263 рази, однак очільниця "Батьківщини" лідирує за вартістю реклами. Вона витратила 78,9 млн грн.

Про інші важливі новини

Співробітники охоронної фірми "Шторм", яка охороняє маєтки Віктора Медведчука, 4 години тримали журналістів "Наших грошей з Денисом Бігусом" в лісі поблизу території державних дач "Будинку відпочинку "Пуща-Водиця".

Правоохоронні органи припинили діяльність транснаціонального угрупування, яке більше чотирьох років продавало наркотики за криптовалюту в інтернеті та затримали 20 учасників схеми.

Поліція Казахстану вже затримала близько 20 учасників акції протесту проти перейменування столиці країни Астани на Назарбаєв.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування