Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов про кандидатів: Зеленський симпатичний, Порошенко – підготовлений

П'ятниця, 22 березня 2019, 08:44

Секретар Ради нацбезпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що кандидат у президенти і шоумен Володимир Зеленський симпатичний молодий чоловік, але підтримує він діючого президента Петра Порошенка.

Про це він сказав ТСН.

Так, на питання, як він оцінює кандидатів у президенти Зеленського, Порошенка та Юлію Тимошенко  і чи не телефонували вони йому, Турчинов відповів:

"Зеленський симпатичним молодий чоловік. Я знаю, де знаходиться 95 квартал у  Кривому Розі. Бо я сам працював у Кривому розі. Земляки, ну що ти зробиш".

На питання, чи підтримує він когось із кандидатів, очільник РНБО заявив, що Порошенка, оскільки "в ситуації, яка склалася, він найбільш підготовлений".

При цьому щодо ситуаціъ з розкраданнями в оборонці та участю в цьому соратника Порошенка Олега Гладковського, він зазначив, що робити вироки для правової держави некоректно.

Щодо Тимошенко Турчинов додав, що не спілкувався з нею з 2014 року.

Секретар РНБО розповів також, що не планує балотуватися у Раду і не бажає бути нардепом.

На питання, чи змінить він своє рішення про участь в парламентських виборах, якщо йому запропонують посаду прем'єра, він сказав: "Я думаю, що фантазувати нам немає сенсу. В країні буде небезпечно. Покличуть - і знову прийдемо, і знову врятуємо".

Читайте також: Що треба знати виборцю про Володимира Зеленського

Нагадаємо:

  • Перший тур виборів президента відбудеться 31 березня, другий – 21 квітня.
  • Згідно останніх результатів опитування, Зеленський лідирує в президентському рейтингу.
  • Зокрема, за результатами опитування інституту Яременка лідером президентського рейтингу залишається шоумен Володимир Зеленський, друге і третє місця займають лідер партії ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко і чинний глава держави Петро Порошенко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...