У Порошенка відреагували на вибачення BBC згадкою про канал Коломойського

Четвер, 28 березня 2019, 14:12

Речник президента Святослав Цеголко каже, що телеканалу "1+1" варто взяти приклад з BBC і також вибачитися за матеріали проти Петра Порошенка.

Про це він написав у Twitter.

"ВВС вибачилася за поширення брехні про Президента України і тому за рішенням суду заплатить йому компенсацію. Чекаємо на вибачення 1+1", - йдеться в його твіті.

Нагадаємо:

  • Британська телерадіомовна корпорація BBC вибачилась і погодилася виплатити відшкодування президентові України Петру Порошенку за матеріал про те, що сторона Порошенка заплатила за його зустріч з президентом США Дональдом Трампом.
  • Також відомо, що Порошенко подає до суду на телеканал "1+1" через "чорний піар" проти нього.
  • Напередодні на телеканалі Коломойського вийшла телепередача. У ній нардеп-втікач Олександр Онищенко, підозрюваний в особливо тяжких економічних злочинах, заявляв, що має докази причетності Порошенка до скуповування голосів під час важливих голосувань у парламенті, спроби перекупити телеканал "112-Україна", фінансових оборудок та нібито високих прибутків президента від ведення бізнесу в РФ.
  • Крім того, у телепередачі стверджувалося про нібито причетність Петра Порошенка до організації вбивства свого брата та згадувався скандал із "Укроборонпромом", у якому фігурував син заступника секретаря РНБО Ігор Гладковський.
  • На телеканалі олігарха Ігоря Коломойського "1+1" заявили, що поширені ними твердження про Петра Порошенка підкріплені доказовою базою та свідками та наголосили на тиску через позов президента проти телеканалу.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News