Новини 29 березня: афери друзів Порошенка, бізнес Зеленського, офшори Тимошенко

П'ятниця, 29 березня 2019, 20:15

Журналісти опублікували записи телефонних розмов, які свідчать про причетність Ігоря Кононенка до афер в енергетиці, Зеленський більше не володіє часткою в російському кінобізнесі — він позбувся її на користь автора "Студії Квартал-95", Тимошенко оплачувала через офшорні рахунки послуги з лобіювання американської "таємничої" структури Aveiro LP.В. — новини, які були актуальні 29 березня.

Про Порошенка і його друзів

Журналісти програми "Схеми" опублікували записи телефонних розмов бізнесмена Дмитра Крючкова, братів Суркісів та найближчого соратника президента Петра Порошенка Ігоря Кононенка, які свідчать про причетність останнього до афер в енергетиці.

Телефоном Дмитро Крючков не просто контактує з впливовими людьми з оточення президента і заручається підтримкою очільника Харківщині. Він запевняє: ситуація щодо "Харківобленерго" під контролем на рівні президента Порошенка", - зазначають журналісти.

У розмові Крючкова і Котвіцького йдеться, що "П. дав добро. Особисто".

У Порошенка розслідування назвали чорним передвиборчим піаром і заявили, що фігурант розслідування Ігор Кононенко готує позов до закордонного суду на "Радіо Свобода".

Про Зеленського і його колег

Кандидат у президенти Володимир Зеленський більше не володіє часткою в російському кінобізнесі — він позбувся її на користь Андрія Яковлєва, автора "Студії Квартал-95".

Про Тимошенко і її офшори

Кандидатка у президенти України Юлія Тимошенко оплачувала через підставні компанії й офшорні рахунки послуги з лобіювання американської "таємничої" структури Aveiro LP.В.

Про Гриценка і його плани

Лідер партії "Громадянська позиція" і кандидат у президенти Анатолій Гриценко не виключає, що сім партій та політичних сил, які об’єднались та підтримали його на президентських виборах, можуть об’єднатися в одну партію перед парламентськими виборами.

Про інші важливі новини

Детективи НАБУ викрили на отриманні хабара вже другого суддю Малиновського районного суду Одеси, де слухають справу про розкрадання міського бюджету мером Геннадієм Трухановим.

Служба безпеки України повідомляє про припинення діяльності "керованого з Росії екстремістського об'єднання", метою якого заявлена ​​дестабілізація ситуації в Україні під час виборів.

У зв’язку з вибухами на автозаправці в Кропивницькому правоохоронці повідомили про підозру двом особам, один підозрюваний намагався втекти за кордон.

Палата громад парламенту Великої Британії втретє проголосувала проти угоди про вихід з Євросоюзу, яку Тереза Мей узгодила з Брюсселем.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News