Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Зеленського розповіли, про що говорили з Аласанією

Понеділок, 8 квітня 2019, 22:13

У штабі кандидата в президенти Володимира Зеленського зазначають, що пропонують проводити дебати з чинним президентом Петром Порошенком 19 квітня на НСК "Олімпійський" та профінансувати їх за рахунок виборчих фондів претендентів на посади глави держави.

Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" політконсультант і радник штабу Зеленського Дмитро Разумков.

"Ми сьогодні були в НСТУ і обговорювали ці питання. Насправді, були пропозиції з нашого боку, але поки що відповіді від опонентів ми не отримали. Було озвучено, що давайте проводити 19 квітня, на стадіоні, і щоб не навантажувати бюджет своїми "забаганками", давайте проводити за рахунок виборчих фондів кандидатів", - зазначив він.

Він переконаний, що дебати повинні відбутися 19 квітня.

"Складається враження, що просто хтось, мабуть, не дуже хоче на них йти, тому починає вигадувати про 14-те (квітня). Так можна було поставити і 7-ме, наприклад, чому ні. Сьогодні б сказали - давайте проведемо 7 квітня ", - сказав Разумков.

"Остання п'ятниця перед "днем тиші" - це 19 квітня. І йшлося про 19-те число. Чому раптом з'явилося 14-те - це питання не до мене, це питання до колег зі штабу опонента", - додав представник штабу Зеленського.

Читайте також: Батл між кандидатами. Всі деталі

Нагадаємо:

  • Перед першим туром президентських виборів Володимир Зеленський, Петро Порошенко та Юлія Тимошенко відмовилися прийти на дебати в ефірі "Суспільного", однак потім Тимошенко показово прийшла на ток-шоу "Зворотний відлік" – сказала коротку промову й пішла.
  • У першому турі виборів, які відбулися 31 березня, перемогу здобули Володимир Зеленський (понад 30% голосів) та Петро Порошенко (трохи менше 16%).  
  • Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила кандидатів у президенти, які пройдуть у другий тур виборів (відбудеться 21 квітня), взяти участь у дебатах.
  • Чинний президент Петро Порошенко заявив, що готовий взяти участь у дебатах із Володимиром Зеленським.
  • Зеленський закликав Порошенка провести дебати на стадіоні"Олімпійський", той погодився.
  • Пізніше Порошенко закликав Зеленського прийти на дебати на Олімпійський стадіон 14 квітня.
  • 8 квітня голова правління НСТУ Зураб Аласанія заявив, що збирається провести перемовини із командою Зеленського.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...