Гройсман розповів, якою буде його нова політсила

П'ятниця, 10 травня 2019, 20:35

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що ідеологічною основою його майбутньої політичної сили буде центристська позиція.

Про це він сказав в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Центристська. Я все ж вважаю, що центр є для мене найбільш зрозумілим. І я думаю, що він є більш правильним для самої держави", - сказав Гройсман, відповідаючи на питання про ідеологічну основу його майбутньої політсили.

Щодо команди, з з якою він має намір піти на вибори до Верховної Ради, то Гройсман зазначив, що це повинні бути люди, що володіють сучасним мисленням, досвідом, і розумінням, яким чином ідеї впроваджувати в життя.

"У мене повинні бути однодумці не тільки в уряді і в парламенті, які приймають і голосують, а й на місцях: ті, хто точно так же розуміє ідеї реформ", - розповів прем'єр.

"І тому ми дійсно зараз збираємо команду по всій країні: на рівні громад, міст, на рівні районів і областей. Збираємо тих людей, у яких є здорові думки і розуміння, як їх впроваджувати", - додав він.

За його словами,  така команда, яка може генерувати ідеї і впроваджувати їх, повинна бути успішною.

Крім того, на питання чи будуть це "нові обличчя", або "люди з досвідом", прем'єр відповів, що в його команді будуть "справжні обличчя", а саме люди, які мають відповідний досвід і розуміння процесів.

Нагадаємо:

  • У квітні прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що візьме участь у чергових виборах до Верховної Ради з новою політичною силою.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування