Харківська міськрада продовжує домагатися знесення намету волонтерів

Субота, 18 травня 2019, 17:51

Харківська міськрада подасть у Другий апеляційний суд апеляцію на рішення Харківського окружного адмінсуду, який відмовився заборонити проведення безстрокового мирного зібрання з використанням волонтерського намету "Все для перемоги" на пл.Свободи.

"Сьогодні апеляція буде подана", - сказав агентству "Інтерфакс-Україна" директор департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко.

Нагадаємо:

  • 8 травня мер Харкова Геннадій Кернес закликав містян підтримати петицію про те, щоб прибрати з проспекту Свободи в місті намет зі збору допомоги українським військовим.
  • Міська влада видала припис, датований 11 травня, яким зобов’язує волонтерів протягом 3 днів демонтувати намет. Відповідно до документу, намет встановлено на землі комунальної власності без дозвільних документів.
  • 14 травня у центрі Харкова відбувся мітинг проти знесення намету волонтерів для збору допомоги армії.
  • Нардеп від БПП Ірина Геращенко заявила, що має намір облаштувати  у наметі волонтерів у центрі Харкова для збору допомоги армії свою громадську приймальню. 
  • 17 травня Харківський окружний адмінсуд залишив без задоволення позов міськради, яка просила прибрати з центру міста намет волонтерів для збору допомоги армії.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування