Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зі списку "Слуги народу" зник сумнівний юнак – ЗМІ

П'ятниця, 14 червня 2019, 09:48
Зі списку Слуги народу зник сумнівний юнак – ЗМІ

Із виборчого списку президентської партії "Слуга народу" прибрали 23-річного Романа Карабаджака, який ішов під номером 83.

Він, імовірно, не проживав в Україні впродовж останніх 5 років, тож за законом не міг би балотуватися, повідомляє "Радіо Свобода".

11 червня журналістка "Схеми: корупція в деталях" Валерія Єгошина писала, що  Роман Карабаджак у своїх соцмережах зазначає, що живе у французькому Ліоні, де нібито і вчився. Після публікації Роман прибрав цей запис.

Чим займається хлопець, із відкритих джерел встановити не вдалося, проте він опинився у прохідній частині списку "Слуги народу" (відповідно до свіжіших соцопитувань).

Як виявили "Схеми", батько хлопця, Юрій Карабаджак – голова Арцизької районної ради, а мати, Лариса Карабаджак – депутатка Виноградівської сільської ради на Одещині.

Вони тісно співпрацюють із головою Арцизької РДА Сергієм Парпуланським та тимчасовим виконувачем обов’язків голови Одеської обласної держадміністрації Сергієм Паращенком. Усі разом вони публічно підтримували кандидата Петра Порошенка на виборах президента.

В оновленому списку партії з 200 осіб, опублікованому 13 червня, Романа Карабаджака вже не виявилося.

"Схеми" звернулися до прес-служби "Слуги народу" по коментар про причини виключення молодого чоловіка зі списку партії, проте там не змогли чітко відповісти на це питання, а згодом перестали брати слухавку.

Читайте також Керівник штабу "Слуги народу" Корнієнко: Якщо нашим депутатам буде мало грошей, нехай пишуть книжки

Нагадаємо:

  • 9 червня президентська партія представила сто перших людей із виборчого списку партії – і згодом оголосила "постпраймеріз", запропонувавши повідомляти про "негідних" кандидатів.
  • 12 червня партія Володимир Зеленського "Слуга народу" виключила зі свого списку трьох кандидатів: Дмитра Співака (№33), Ірину Панченко (№73) та Вадима Гутцайта (№81).
  • 13 червня "Слуга народу" оприлюднила повний список із 201 імені.
  • 21 липня мають відбутися дострокові парламентські вибори, призначені Зеленським 21 травня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування