Новини 14 листопада: бюджет-2020, затримання чоловіка "служниці народу"

Четвер, 14 листопада 2019, 19:38

Рада ухвалила держбюджет-2020, затримали чоловіка депутатки від "Слуги народу" — новини, які були актуальні 14 листопада.

Про бюджет-2020

Верховна Рада ухвалила закон "Про Державний бюджет України на 2020 рік" — його підтримали в другому читанні та в цілому 280 народних депутатів.

Про затримання

Народна депутатка від "Слуги народу" Анна Скороход звинувачує владу у затриманні свого чоловіка Олексія Алякіна через її голосування всупереч позиції фракції, а голова фракції звинувачує її у пропонуванні хабарів.

Пізніше Давид Арахамія заявив, що ініціюватиме виключення Скороход з депутатського об'єднання.

Підприємця Олексія Алякіна, який є цивільним чоловіком Анни Скороход, затримали вранці 14 листопада через розшук у Росії.

У Генеральній прокуратурі підтвердили, що Алякіна затримали через російську підозру у шахрайстві в особливо великих розмірах.

Про телеграм-канал "Української правди"

Щойно стало відомо, що у "Української правди" є новинний телеграм-канал "УП. Стрічка". На нього вже підписалося більше чотирьох тисяч людей і кількість підписників стрімко зростає.

Як повідомляють наші джерела, на каналі оперативно публікують найважливіші та найцікавіші новини з України та світу. Один зі співрозмовників УП дуже радив підписатись на цей канал.

Про інші важливі новини

Справа МН17: Об’єднана слідча група оприлюднила новий запис розмови бойовиків, що доводить причетність РФ.

В ЄС є сумніви щодо допомоги Україні, якщо вона не переслідує Коломойського.

Помічник Зеленського Андрій Єрмак зустрічався у Києві з американським лобістом Брайаном Ланза, який допомагав зняти санкції з російського олігарха Олега Дерипаски.

74% українців підтримують нові закони про касові апарати, які зобов'язують навіть малі підприємства та ФОП видавати фіскальні чеки покупцям.

Міністр закордонних справ Вадим Пристайко заявив, що Україна, Франція і Німеччина дійшли згоди щодо дати зустрічі в Нормандському форматі, але Росія гальмує процес.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування