Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ООС: 6 обстрілів, без втрат

Неділя, 17 листопада 2019, 18:24

З початку доби неділі збройні формування РФ 6 разів порушили режим припинення вогню, втрат внаслідок обстрілів серед українських військових не зафіксовано.

Джерело: прес-центр ООС

Дослівно: Противник обстріляв позиції наших підрозділів з протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Деталі: 3 обстріли позицій українських військових російські окупаційні війська здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": неподалік Кримського – з протитанкових ракетних комплексів; біля Луганського – з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів; неподалік Новолуганського – з ручних протитанкових, автоматичних та підствольних гранатометів і стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник також здійснив 3 обстріли по позиціях Об'єднаних сил: біля Новомихайлівки – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; поблизу Красногорівки – зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; неподалік Лебединського – зі станкових протитанкових гранатометів.

Прес-центр ООС також повідомив про хід робіт на ділянках розведення сил і засобів.

Дослівно: "На ділянці розведення №1 (Станиця Луганська) сьогодні проходило встановлення металевої огорожі (відбійників) на узбіччях дороги від мосту у напрямку КПВВ. Триває фарбування металоконструкції шляхопроводу.

Тривають заходи на ділянці розведення №2 у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області щодо демонтажу заявлених фортифікаційних споруд. Сьогодні тривали роботи з упорядкування території на місці розбирання бліндажів.

На ділянці розведення №3, в районі населених пунктів Богданівка і Петрівське Донецької області, триває очищення територій від вибухонебезпечних предметів. Сьогодні співробітниками ДСНС України обстежено 2,6 гектара території та вилучено 40 ВНП. Загалом, з початку робіт, вилучено 89 вибухонебезпечних предметів на площі 12,17 гектара".

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування