Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Скороход, яку вигнали зі "Слуги народу": З фракції підуть 11 нардепів

Вівторок, 26 листопада 2019, 12:23
Скороход, яку вигнали зі Слуги народу: З фракції підуть 11 нардепів

Народний депутат, яку виключили зі "Слуги народу", Ганна Скороход заявила, що найближчим часом з партії вийде 11 нардепів.

Джерело: Скороход в ефірі "Прямого", голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко у коментарі УП  

Пряма мова: "Колеги телефонують і кажуть, що найближчим часом збираються приєднатися (до групи, створення якої у ВР анонсували виключені зі "Слуги народу" Скороход та Антон Поляков, – УП).

Та не можу прізвища давати. Як я можу здавати? (Це, – УП) крило фракції "Слуга народу". Це люди, які хочуть, щоб їх чули і з ними рахувалися. Десь 11 (осіб, – УП)".

Деталі: За словами Скороход, нову групу ще не назвали. Думали над "Слуга народу – 2", але потім вирішили, що, може, і не треба тягти на себе це ім’я.

Голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив УП, що у партії про можливий вихід депутатів нічого не чули. Він також додав, що "Слуга народу" уже "припинятиме коментувати заяви Скороход".

За словами Корнієнка, у фракції "нормальна робоча атмосфера", наразі депутати працюють у комітетах або виїзних комітетах і готуються до наступного пленарного засідання.

Що було раніше: Виключена з фракції "Слуга народу" нардепка Анна Скороход заявила, що вона з ще одним виключеним обранцем Антоном Поляковим створить власну депутатську групу, в яку підуть інші депути із цієї фракції.

Читайте також: "Плакуча Анна". Хто така Скороход, яку хочуть виключити зі "Слуги народу"

Дмитро Разумков: Я не бачу передумов ні для ротації уряду, ні для дострокових виборів

Передісторія:

  • 15 листопад фракція "Слуга народу" вирішила виключити нардепа Анну Скороход. Того ж дня через порушення домовленості про спільне голосування по низці чутливих питань із фракції виключили Антона Полякова.
  • Перед цим Скороход заявила, що влада затримала її чоловіка Олексія Алякіна через її голосування проти законопроекту про відкриття ринку землі всупереч позиції фракції.
  • У той же час, глава фракції Давид Арахамія звинуватив Скороход в пропонуванні хабарів.
  • Крім того, Арахамія стверджував, що Скороход в Раді лобіює інтереси "конкретних олігархічних груп". Він попереджав, що буде ініціювати її виключення з депутатського об'єднання.
  • У відповідь на звинувачення Арахамії Скороход заявила, що депутати нібито отримують по $ 5 тисяч у конвертах.

Ірина Балачук, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування