Росіяни вирізали з серіалу "Слуга народу" жарт про Путіна

Середа, 11 грудня 2019, 18:28
Росіяни вирізали з серіалу Слуга народу жарт про Путіна

Російський телеканал ТНТ цензурував першу серію українського серіалу "Слуга народу" в частині, де йдеться про президента РФ Володимира Путіна.

Джерело: BBC-Россия

Деталі: В Росії почали показувати український серіал "Слуга народу", головну роль в якому виконав чинний президент України Володимир Зеленський.

Серіал з'явився в програмі на наступний день після зустрічі президентів Росії і України в Парижі. З першої серії зник жарт про Путіна.

За сюжетом новообраний президент Голобородько приходить вибирати дорогий годинник і костюм, який йому тепер належить за статусом, і помічник розповідає йому, що Путін носить годинник швейцарської марки Hublot (вимовляючи її назву як "Хубло").

На що герой Зеленського дивується: "Путін – Хубло"?

Цей момент з версії, показаної ТНТ в Москві, був вирізаний.

Вирізаний шматок:

Hublot – швейцарська фірма годинників класу люкс. Відома як виробник легендарного хронографу "Big Bang". В різні роки офіційними обличчями швейцарської фірми були Дієго Марадонна, найшвидший бігун світу Усейн Болт, члени сім’ї гонщика Айртона Сенни та гравці англійського "Манчестер Юнайтед".

Що цьому передувало: Російський розважальний телеканал "ТНТ" заявив, що покаже серіал "Слуга народу" із президентом Володимиром Зеленським у головній ролі. "Слуга народу" – комедійний політичний телесеріал, який розповідає історію обрання президентом України учителя історії Василя Голобородька. Серіал складається з 3 сезонів (загалом 51 серія тривалістю 23-25 ​​хв).

Передісторія:

  • З 11 листопада основний державний білоруський телеканал "Білорусь 1" показував український серіал "Слуга народу" в вечірній прайм-тайм.
  • У травні РосЗМІ повідомляли, що "Яндекс" придбав ексклюзивні права на показ в інтернеті на території Росії серіалу "Слуга народу" в головній ролі з президентом України Володимиром Зеленським.
  • Вперше кричалку про Путіна виконали в Харкові 30 березня 2014 року.
  • Після цього її використовували на різноманітних політичних акціях та пікетах.
  • Пізніше до її виконання долучався навіть тодішній виконуючий обов'язки міністра закордонних справ Андрій Дещиця.
  • У різних країнах також записували кавери на власних мовах.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування