"Не дочекаєтесь" – міністр юстиції про відставку

Вівторок, 17 грудня 2019, 00:25
Не дочекаєтесь – міністр юстиції про відставку

Міністр юстиції Денис Малюська спростував заяви про свою відставку та заявив, що наразі не планує йти з посади очільника міністерства.

Джерело: "Свобода слова" на ICTV

Пряма мова: "Не дочекаються. Не пишу я заяву, і не писав, і найближчим часом не планую. Якщо, звичайно, мене не попросить керівництво держави.Тут не буду стримувати себе. Поки що не просило, тому планів немає

Щодо власне того, якою має бути заробітна плата міністра. Це питання не наскільки критичне, як його розкрутили в медіа. Тому що народ каже: "Поки товстий сохне, худий здохне", перепрошую за фразу. Для міністрів це менш важливо, ніж для якогось низового персоналу. Для мене так само. Теоретично я можу і півроку не отримувати заробітну плату, якщо дружина не вб’є до цього часу, то прожити можна спокійно, навіть без зарплатні."

Деталі: Міністр додав, що останній місяць він задоволений своєю заробітною платою. 

Він підкреслив, що інші співробітники, наприклад особи, які працюють в пенітенціарній системі можуть отримувати 6 тисяч гривень, ризикуючи при цьому власним життям. На йому думку, це недостатня винагорода для такої роботи.

Читайте також: Денис Малюська: Коли в мене закінчаться гроші, то хочу чи не хочу, я піду

Що передувало: 11 грудня міністр юстиції Денис Малюська заявив, що його не влаштовує зарплата і він не виключає перехід на іншу роботу.

"Останній місяць ми домовилися про надбавки. І багато з міністрів їх отримали. У мене вже приблизно 29 тисяч гривень. Якщо зарплата не підвищиться хоча б до 80 тисяч – надовго мене не вистачить", – сказав міністр.

Ольга Гетьманець, УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування