Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Приховав житло і взяв компенсацію за готель: екснардепу оголосили підозру

Вівторок, 17 грудня 2019, 12:15
Приховав житло і взяв компенсацію за готель: екснардепу оголосили підозру

САП і НАБУ повідомили про підозру народному депутату України VIII скликання Дмитру Колєснікову, який, зловживаючи службовим становищем, незаконно отримав 738,74 тис. гривень компенсації з державного бюджету.

Джерело: пресслужба САП, Українська правда

Деталі: Правоохоронці з’ясували, що протягом грудня 2014 року – жовтня 2018 року колишній народний обранець незаконно отримав із державного бюджету 738,74 тис. гривень компенсації за винайм номеру у готелі "Київ" оскільки нібито не мав власного житла в столиці.

Проте слідством встановлено, що у народного обранця було власне житло в столиці і він свідомо приховав цей факт. 17 грудня йому повідомлено про підозру у зловживанні службовим становищем.

Як повідомили УП джерела в правоохоронних органах, йдется про екс-депутата від політичної партії "Опозиційний блок" Дмитра Колєснікова

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади.

Нагадаємо:

  • 6 вересня генпрокуратура повідомила Колєснікову про підозру у зловживанні владою у зв’язку з відчуженням об’єктів нерухомості - виробничого та лабораторно-побутового корпусу Державного підприємства "Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут трубної промисловості ім. Я.Ю. Осади" у Дніпрі.
  • 17 вересня суд відпустив Колєснікова на поруки нардепа-самовисуванця з Дніпропетровщини Дмитра Шпенова.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування