У Кропивницькому СІЗО через бунт ввели особливий режим

Середа, 18 грудня 2019, 12:27
У Кропивницькому СІЗО через бунт ввели особливий режим

У Кропивницькому слідчому ізоляторі ввели особливий режим через бунт.  

Джерело: Державна кримінально-виконавча служба, прокуратура Кіровоградської області

Дослівно: "У зв’язку із надзвичайними подіями, які мали місце 16 грудня 2019 року в державній установі "Кропивницький слідчий ізолятор"… прийнято рішення про введення особливого режиму в даній установі".

"Особливий режим передбачає посилення охорони, нагляду за особами, взятими під варту, припинення всіх заходів, що проводяться з цими особами, а також надання побачень та прийняття посилок і передач, здійснення інших режимних заходів".

Деталі: Прокуратура Кіровоградської області повідомила, що зареєструвала кримінальне провадження за фактом насильства щодо працівника ізолятора, яке було вчинене 16 грудня.  

Прокуратура дослівно: "За версією слідства… один із ув’язнених наніс тілесні ушкодження штатному психологу та погрожував їй і її родині фізичною розправою. Також він відмовився слідувати до ізолятора тимчасового тримання обласного управління Нацполіції, брати участь у слідчих діях та давати письмові пояснення щодо цього інциденту, підбурюючи інших взятих під варту на злісну непокору та масові заворушення.

В результаті цього були вибиті оглядові вічка дверей камер, розбиті вікна та пошкоджені камери відео нагляду".

"Наразі ситуація в СІЗО повністю контрольована".

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...