Зеленський упевнений, що Путін його розуміє

Неділя, 19 січня 2020, 22:46
Зеленський упевнений, що Путін його розуміє

Президент України Володимир Зеленський вважає, що президент Росії Володимир Путін розуміє його позицію про те, що Україна є незалежною країною.

Джерело: інтерв'ю Зеленського ізраїльському виданню The Times of Israel, пише Інтерфакс-Україна

Дослівно: "Я не знаю, про що він (Путін - ред.) думає. Він не сказав мені. Я думаю, він розуміє моє ставлення: Україна - незалежна країна. Ми велика країна, найбільша в Європі. Я думаю, що він розуміє. Що він думає про це? Це в його голові", - заявив Зеленський, коментуючи питання, чи вважає Путін як і раніше, як він висловлювався раніше, що" Україна - не країна ".

Деталі: За словами президента, з Путіним у нього "почався діалог", було кілька телефонних дзвінків, відбулася зустріч у Нормандському форматі.

Дослівно: "Ми створили формат для нашого діалогу, який призвів до деяких  "чутливих" рішень. Ми повернули наших полонених, наші кораблі. Після трьох років без зустрічей нам вдалося домовитися про Нормандський формат. Після цього стався другий обмін полоненими - найбільший подібний обмін", - зазначив Зеленський.

Деталі: Він зазначив, що хотів би, щоб процес врегулювання просувався набагато швидше, але є дуже складні питання: "Я бачу прогрес, тому що кількість обстрілів значно скоротилася. Але це все ще має місце". 

Також Зеленський заявив, що ніколи б не прагнув зайняти посаду президента, якби не ставив за мету домогтися встановлення миру на Донбасі.

Пряма мова Зеленського: "Я б ніколи не прагнув до президентства, не маючи такої мети".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News